Click-it

Followers

JOIN / BE A MEMBER

Be a MEMBER to GUGURL and let us know when is your kids birthday and we will send a Birthday Pack Full of SURPRISES on your Kids Birthday!!!

Tuesday, October 26, 2010

Hok A Loh...!!

Huhuhu tok leh tehe this time around nyer pregnancy HOPEFULLY entering 2nd trimester nanti tak lah sebegini teruknyer! ni baru 9 weeks & 1 day. Tapi tak leh tehe loh ghaso nak muntoh jer kalu terbauk bende2 busuk... huhuhu nak basuh poo poo dak 'Aqeelah pun menahan bau jek!!! This time around di awal prgenancy dah tak leh nak pakai kekain and seluar yang hok takat perut..... kalu naik ke atas perut lagi rasa nak muntah!! Tu yg suker pakai bebaju longgar jer gi kijo tuh! Huhuhu.... penangan this time nyer pregnancy! Semoga my life stay strong kat dalam tu and be with me where ever I go... For this time me & kakak 'Aqeelah will be CheerLeader 4u becoz Daddy & kakak Feeqah will not around.

1 comment:

atis said...

sib baik aku kejap je melalui sume tu.. wat2 tak layan je.. tp.. bab masak.. Ya Rabbi.. malehnyeee aku..